Hanglamp: Chemical Black 5 Smoke

Hanglamp: Chemical Black 5 Smoke

Hanglamp

Altijd op zoek geweest naar een ideale hanglamp? Dan ben je bij Loftlamp.nl aan het juiste adres. Hier heb je de keuze uit verschillende soorten lampen, maar de hanglampen zijn wel heel origineel. De ontwerpen van de lampen zijn ontworpen op manieren waardoor de lampen niet alleen duurzaam zijn, maar er ook echt prachtig uitzien. Ze passen hierdoor bij elk interieur en daarnaast zijn ze ook tegen een betaalbare prijs aan te schaffen. Een van de belangrijkste eigenschappen van de lampen die je bij Loftlamp kunt kopen is dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen. Deze materialen gaan dus extra lang mee en daarnaast zien de lampen er echt prachtig uit. Je hebt de keuze uit tal van verschillende lampen. Een van de lampen waar je echt voor moet kiezen als je op zoek bent naar een moderne lamp, dan is dat de Chemical Black 5 Smoke.

Chemical Black 5 Smoke hanglamp

De Chemical Black 5 Smoke lamp is een moderne plafond lamp die kan worden beschreven als de moderne kroonluchter. Het is niet alleen een genot om te zien, maar het is ook zeker een zeer prachtige lamp. Zo zijn er vijf vertakkingen aan de lamp die allemaal een eigen kant op wijzen. Zo wordt de kamer gelijkmatig verlicht en geeft het een prachtig effect in de sfeer van de kamer. Bij vele plafondlampen heb je de indruk dat het licht niet goed wordt verdeeld omdat er sprake is van een verkeerde lichtbundeling en belemmering door het plafond. Maar dat is bij deze lamp zeker niet het geval. De lamp past binnen elk gewenst interieur. Of het nu gaat om een klassiek ingerichte kamer of een modern ingerichte kamer, deze lamp zal er zeker bij passen. Daarnaast is het er zelfs eentje die kan worden gehangen in een restaurant of op kantoor. Het is een vrij brede lamp die daardoor een mooie lichtbundeling geeft.

De kenmerken van de Chemical Black 5 Smoke

Deze prachtige hanglamp is ontworpen in een industrieel ontwerp. Het is geheel gemaakt van metaal en glas en de combinatie van deze materialen geeft de lamp een robuust uiterlijk en daarnaast ook een heel modern en gaaf uiterlijk. De materialen samen maken de kleuren antraciet en smoke, daarom ook de naam. Er kan een gewone lamp met een normale fitting worden geplaatst. Het gaat hier dan om de E27 lamp. Je hebt wel vijf lichtbronnen nodig om de lamp goed te laten werken. De lichtbronnen worden echter niet meegeleverd, deze dien je zelf apart bij te kopen. Om het even te hebben over de afmetingen van de lamp, dien je er rekening mee te houden dat het hier gaat om een vrij grote lamp. LxBxH Lamp: 130 x 54 x 70 cm.
LxBxH Glas: 16 x 16 x 19 cm. Het is daarom wel handig om de lamp met zijn tweeën op te hangen. Zodra de lamp eenmaal hangt zal er met zijn 220 volt een prachtige lichtbundel worden gecreëerd in de kamer waar je de lamp hebt gehangen.

De Chemical Black 5 Smoke kopen bij Loftlamp

Bij Loftlamp.nl heb je de mogelijkheid om deze unieke en geweldige lamp te kopen tegen een goedkope prijs. Het bestellen via deze site werkt vrij makkelijk en daarnaast is de bestelling ook meteen goed te volgen. Je het verschillende betaalmogelijkheden en verzendopties en door middel van het profiel dat je op de site aanmaakt kun je je bestelling van begin tot eind goed volgen en kun je uitkijken naar de aankomst van je bestelling. De lamp wordt op een zorgvuldige manier verpakt en zal ook met grote zorg worden bezorgd.