Diadora sneakers multi color

Diadora sneakers multi color

Diadora multi color

Diadora heeft een enorm breed assortiment aan sneakers. Daarnaast heeft dit merk zowel een dames – als herenlijn, leuk om zo samen ook te matchen. Ik koos voor de diadora dames sneakers omdat het model me allereerst aansprak. Sportief en het model wat ik koos heeft wel iets weg van Nike. Maar dan zonder die grote merknaam erop, wat ik altijd afleidend vind. Maar wel een schoen van kwaliteit en eentje waar ik lang mee kan doen. En ook niet onbelangrijk, hip en trendy. Want ik wil natuurlijk wel leuk voor de dag komen en schoenen zijn daarbij onmisbaar voor mijn outfit.

Verder zijn de kleuren op deze sneaker, ik heb de diadora sneaker divers in multi color uitvoering gekocht, heel gaaf. Niet schreeuwerig, maar met fijne kleuren als roze, geel, bruin, camel en donkergroen. Daardoor kan ik ze ook gemakkelijk onder verschillende outfits aan. Iets waar ik ook blij mee ben. Naast dat de kleuren rustig zijn en me aanspreken, vind ik de gekleurde gele veters in deze schoen ook gaaf. En dan krijg je ook nog een gratis extra paar veters erbij, dat is helemaal fijn. Om deze kleur geel van veters te vinden lijkt me niet meevallen, een reserve exemplaar is dus welkom. Deze schoen maak je vast met veters, geen ritssluiting die weer vast kan lopen en dat is waar ik naar op zoek was.

De sneaker heeft een uitneembaar voetbed en loopt echt heerlijk. Binnen in huis lopen ze fijn en buiten ook. Dat zal vast ook door het rubberen voetbed komen wat deze sneaker heeft. Ik vind dat ze echt een dempende werking hebben. Met het inlopen van sneakers kan ik nog wel eens last van blaren krijgen. Met name op mijn hiel en aan de zijkant van mijn grote teen. Bij deze sneaker heb ik daar geen last van gehad. Echt heel fijn! Wel vallen ze wat krapper in vergelijking met een ander sneakermerk. Ik heb zelf maat 39, maar heb voor een grotere maat gekozen. En maat 40 zit gelukkig goed. Kies dus een maatje groter als je normaal draagt als je voor deze sneaker gaat. En als je normaal 39,5 hebt kun je beter maat 41 nemen, want ik weet vrijwel zeker dat maat 40 dan echt niet gaat passen.

Het fijne vind ik dat deze sneaker gebruikt kan worden voor verschillende dingen. Als ik als kapster veel sta om mensen te knippen, dan zijn deze schoenen fijn omdat ik geen last van blaren of mijn voeten krijg. Wil ik er buiten een stuk mee wandelen, dan doe ik ook snel deze aan. Ze zien er leuk uit en lopen heerlijk. Zelfs een stukje hardlopen zou op deze schoenen nog wel gaan, maar eigenlijk durf ik dat niet aan omdat ik bang ben dat ik dan de schoen zo vies maak dat het niet meer schoon te krijgen is.

Naast de gele veters is het ook leuk als je bij deze sneaker andere veters erin zou doen die op de sneaker voorkomen. Keuze genoeg bij dit model, want ik kan er dan minstens 5 kleuren veters voor aanschaffen.

In mijn vriendengroep dragen veel vrienden sneakers van Diadora, met name omdat je er zo lang plezier van hebt. Ze slijten natuurlijk wel, maar toch minder snel in vergelijking met andere sneakers. Daarnaast lopen ze gewoon heerlijk. Als ik buiten heb gelopen, dan veeg ik mijn voeten goed op de mat en dan hou ik ze zelfs binnen aan. Dat zegt denk ik wel hoe fijn deze schoen loopt en draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.